Parerile Clientilor

Rebeca - Expomariage


Superbe florile! Toata lumea ne-a admirat aranjamentele si coronitele. Multumim!

Andreea - Buchet de mireasa


Va multumim din suflet pentru buchet!!! A fost exact ce mi-am dorit! Stiam ca pot conta pe voi.  Va pup si va doresc o seara frumoasa.

Dragos - Buchet de cununie


Multumim din suflet, buchetul a fost absolut superb, sotiei i-au dat lacrimile cand l-a vazut!

Georgiana


Dati-mi voie, va rog, sa va felicit cu ocazia zilei de 8 Martie, pe Dvs. si pe colegele Dvs. Va multumim pentru toata bucuria pe care ne-o transmiteti cu fiecare floare pe care o primim sau o oferim prin intermediul Holland Flower. Va felicitam pentru creativitatea cu care ne surprindeti mereu, pentru entuziasmul pe care il simtim in fiecare bijuterie florala pe care o admiram si pentru seriozitatea cu care este tratata orice comanda lansata. Pe scurt, ne bucuram sa va cunoastem si sa fim parteneri! Va urez inca o data o zi de 8 Martie frumoasa si linistita si o primavara frumoasa si calduroasa, pe masura Dvs.! Va multumesc.

Mihaela - Aranjament floral


Multumesc! Sunt foarte frumoase florile, le vazusem deja :) S-a bucurat foarte mult si cred ca e prima data cand am putut sa o bucur cu adevarat. O zi frumoasa.

Cristina - Lumanare ceara naturala pt botez


Buna ziua, Voiam sa va multunesc pentru lumanarea de botez pe care mi-ati livrat-o duminica! Totul a decurs conform planului (colegul dvs a livrat lumanarea la ora stabilita), iar lumanarea si florile au fost foarte frumoase si pe masura asteptarilor! Multumesc, spor la treaba incontinuare! 

Georgiana - Martisoare florale


Iti multumesc pentru frumusetile primite! Acum s-a mai linistit putin agitatia de dimineata. Toate colegele noastre si-au descoperit floricelele, s-au pozat cu ele, si-au schimbat coperta si portretele pe Facebook, asa ca acum am prins si eu un moment ca sa va multumesc tuturor inca o data. Sa stiti ca sunteti mereu in gandurile noastre bune si frumoase, iar astazi mai mult ca oricand. Ne admiram mult florile si ii mai admiram inca o data pe cei care ni le-au daruit atat de inspirat. Transmite-le, te rog, si colegilor tai macar un pic din bucuria noastra! Iti doresc si tie personal cea mai frumoasa primavara din lume, cu pace, cu iubire si creativitate! Cea mai frumoasa zi sa fie!