LIVRARE

Livrarea produselor achizitionate de pe site-ul nostru se face prin intermediul firmelor de curierat Fan Courier, LUX Courier sau curieri proprii in conditii de siguranta.

Costul livrarilor difera in functie de zona si firma de curierat iar termenul de livrare a produselor comandate este de 1-3 zile lucratoare.

Beneficiati de livrare gratuita la comenzi de peste 75 lei in Bucuresti, prin curieri personali la 25 lei sau prin Lux Courier la 89 lei.

Floraria Holland Flower Bucuresti, iti ofera livrare de flori la domiciliu sau birou, buchete flori si aranjamente florale oriunde in Ilfov prin curieri proprii la 25 lei sau prin Lux Courier la 129 lei.

Trimite un buchet de flori sau un aranjament floral la domiciliu oriunde în Romania prin Fan Courier in 1-3 zile lucratoare la 50 lei.

MODALITATI DE PLATA

Valoarea comenzii este achitata curierului la primirea coletului sau online cu cardul bancar. Aveti posibilitatea de a achita comanda la atelierul nostru din str. Lamaitei, nr. 42, sector 4, Bucuresti.

RETUR

Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere.